AURA- & CHAKRA

Ieder mens heeft rondom zich een uniek energieveld, aura genoemd. Aan dit energieveld kun je zien of voelen of je gezond bent. Verder hoe jouw overtuigingen jouw gedrag bepalen. Je energiesysteem bevat 7 hoofdchakra’s die gelegen zijn langs je ruggengraat.


Een chakra lijkt op een draaikolk die energie aantrekt en weer afgeeft. Gebeurtenissen en je reactie hierop kunnen deze energie uit balans brengen. Elk chakra heeft zijn eigen thema. Zo staat het 3de  voor  gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Bij gebrek aan erkenning kunnen we ervan overtuigd raken dat we erkend worden om wat we doen en niet om wie we zijn. We sloven ons uit, zijn gemakkelijk te manipuleren, zoeken onbewust relaties waarin de verlangde goedkeuring meestal uitblijft. Deze komt pas als we afrekenen met de innerlijke overtuiging dat we niets waard zijn. Een overtuiging die je energie uit balans brengt en tot ziekte kan leiden. Een blokkade in het 3e chakra kan zorgen voor spijsverteringsproblemen.

Tijdens de aura- en chakrabehandeling lig je ontspannen op een behandeltafel en je houdt je kleding (behalve je schoeisel) aan. Met mijn handen magnetiseer ik de energie rond je lichaam breng ik je aura en chakra’s in balans. Soms zal ik je aanraken, bijvoorbeeld om pijn of een blokkade weg te nemen. Tijdens de behandeling kan ik je ook leren je hoe je dit tijdens een ontspanningsoefening zelf kunt doen.


Opleiding:      3 jaar  aura- en chakratherapie.

VITALITEIT METEN

De biotensor is een fijngevoelig energetisch test - en behandelingsinstrument  waarmee ik je vitaliteit meet. André  Bovis ontwikkelde een frequentieschaal om de vitaliteit van o.a. mensen en voedingsmiddelen te meten. Gezonde mensen hebben een waarde van 6.500 tot 8.000 op de Bovisschaal. Bij een lagere waarde ben je vatbaar voor ziekten.Met de biotensor kan ik behalve je aura ook je chakra’s behandelen, voedingsmiddelen en doseringen uittesten.